Avondklok vervalt vanaf 28 april

26 april 2021


Vanaf 28 april a.s. is de avondklok niet meer van toepassing en dat geeft ons de ruimte om langer in de avond door te kunnen spelen. We gaan dan ook weer terug naar het normale speelschema, voor de avond. In principe kan er tot 23.00 uur gespeeld worden (de laatste reservering is dus om 22.00 uur). 

Verder blijven de geldende regels (zie stukje Toegang tot het park, mail dd 19 april jl.) van toepassing. Schakel, als je de laatst vertrekkende bent, de verlichting uit, controleer of het clubgebouw goed op slot zit en sluit de toegangshekken (zowel het kleine als de grote hekken). 

Vanaf 28 april a.s. wordt om 23.30 uur automatisch het alarm ingeschakeld. Dus voor die tijd moet echt iedereen zijn vertrokken zodat we geen onterechte alarmmeldingen krijgen. Dank voor ieders loyale medewerking. 

Terrassen mogen onder voorwaarden open, maar terrassen buiten bij sportaccommodaties zijn uitgesloten van de heropening. Dat geldt dus ook voor terrassen bij tennis- en padelverenigingen. Er wordt uitgezocht of dit ook geldt voor sportaccommodaties met een volledige horecavergunning.

Competitie

Of de start van de Voorjaarscompetitie begin juni haalbaar is, besluit de KNLTB in de eerste week van mei. Dit is nog afhankelijk van de mogelijke aanpassingen in de routekaart en de ruimte om wedstrijden te spelen tussen teams van verschillende clubs. Zodra het besluit genomen is, communiceren we dat direct.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht