Bardienstinformatie 2021

27 juni 2021


De bardienstperiode is voorlopig o.v.b. van 28 juni t/m 30 december 2021 en deze periode is op dit moment ook helemaal vol gepland door vele leden. Super!

Het spreekt voor zich, dat tijdens de winterperiode (vanaf 1 november) er minder bardiensten ingeroosterd zijn. Een goed overzicht is in te zien op onze website-diensten (inloggen) en de Knltb.ClubApp.

De bardienstperiode januari/februari 2022 zal, na overleg, op een later tijdstip worden opengezet en zal tijdig aan de leden, die hun diensten nog niet hebben kunnen inplannen, kenbaar worden gemaakt. Zij kunnen dan alsnog hun dienst zelf inplannen.

In het kort tbv. bardiensten:  

  • vergeet niet je Knltbpas mee te nemen, anders sta je voor een gesloten kantine
  • mocht een dienst om welke reden dan ook niet uitkomen, dan dien je dit zelf te regelen met iemand anders. Bijvoorbeeld om een dienst om te ruilen. Geef dit altijd direct door aan: [email protected] , want de bevoegdheid van de Knltbpas moet dan worden aangepast!
  • informatie over hoe en wat voor de bardiensten en/of bevoegden is op onze website in te zien (eerst inloggen, onder het kopje "regelementen"), maar ook in de kantine achter de bar. (informatiestandaard) Lees dit van te voren door.  

 Vragen en/of opmerkingen alleen naar: [email protected] 

 Met sportieve groet,   Ruud en Audrey  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht