Groots DLTC-Thialf feest 9 april 2022

28 september 2021


Nu ons tennis-padelpark nagenoeg op orde is, heeft het bestuur het voornemen om een GROOTS FEEST te organiseren. Een feest ter afsluiting van de periode DLTC sinds 1886, de periode Thialf LTC sinds 1960, en een bekrachtiging van de officiële fusie DLTC-Thialf. Daarnaast een dank naar alle vrijwilligers, die zich geheel belangeloos ingezet hebben om uiteindelijk tot zo’n prachtig park te komen. 

Vanwege de pandemie waren in 2020 de beide slotfeesten DLTC en Thialf LTC onmogelijk en bij de recente Officiële Opening DLTC-Thialf mochten er helaas maar 35 leden aanwezig zijn. 

Nu de grote wens: We maken het eenmalig goed met een GROOTS FEEST VOOR ALLE LEDEN EN HUN PARTNERS OP ZATERDAG 9 APRIL a.s. VAN 20.30-01 UUR IN HET WANTIJPAVILJOEN in Dordrecht. Het moet voor allen een gratis feest zijn met een geweldige pop- en jazzband. waar nog lang over na gesproken wordt.   

  • Zo’n groots feest, is absoluut mogelijk gezien onze goede financiële positie. Om niet in detail te treden, noem ik graag de grote extra subsidie, die wij ontvingen vanwege vele duurzame investeringen, zoals zonnepanelen, ledverlichting, klimaatbeheersing e.d. 
  • We kunnen dit prima betalen, er was zelfs al rekening mee gehouden in de financiële planning, tevens is het een essentieel onderdeel van het integratieproces. Een eerste begroting van kosten van het feest bij 400 aanwezigen is maximaal € 30.000. 

Om tot een inschatting van het aantal aanwezigen te komen met hun wensen leggen wij je graag een korte enquête voor. 

VERZOEK om deze enquête echt direct in te vullen en te retourneren, uiterlijk 10 oktober a.s. versturen naar: [email protected]  

 1.    NAAM:  

 2.    IK HOOP OP HET FEEST AANWEZIG TE ZIJN?                      JA/NEE  

 3.    IK KOM SAMEN MET MIJN PARTNER?                                 JA/NEE

        N.B. MIJN PARTNER IS OOK LID VAN DLTC-THIALF?           JA/NEE 

 4.    MIJN PERSOONLIJKE WENSEN VOOR ZO’N FEEST ZIJN? 

 5.    Conform de statuten de volgende vraag: IK ONDERSTEUN HET FINANCIELE VOORSTEL VOOR EEN FEEST EN KAN MIJ          VINDEN IN EEN MAXIMALE BEGROTING VAN € 30.000      JA/NEE 

        EVENTUELE OP- AANMERKINGEN: 

 DANK VOOR JE REACTIE EN HET VERTROUWEN! 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht