Nieuws van het bestuur..., Mijn Club en Baan Reserveren

18 januari 2021


De vaart zit er stevig in en iedere keer komen we weer een stapje verder. Donderdag 14-1 kregen we allen de inloggegevens van de KNLTB t.b.v. de site www.dltc-thialf.nl en dan met name over: MIJN CLUB en het Reserveren van een baan.

MIJN CLUB is een afgesloten gedeelte op de site, wat alleen te openen/zien is voor leden van DLTC-Thialf. Dus bevat betrouwbare info, zoals ledenlijsten, een baan reserveren en spoedig info met bijlages over de komende ALV op maandag 22 februari a.s., e.d.

BAAN RESERVEREN:

Met het verkrijgen van deze inloggegevens is er ook de mogelijkheid om vanaf heden een baan te kunnen reserveren (zowel via de website als via de app op jouw mobiel). Deze mogelijkheid hebben we per direct geactiveerd om 3 redenen:

  • De eerste is dat wij als vereniging vanuit overheid, vanwege de corona maatregelen, verplicht zijn om een registratie te hebben van de leden, die aan het tennissen zijn. Met dit reserveringssysteem voldoen wij daaraan. Dit kan (voorlopig) dan alleen via de KNLTB-Club app of via de website.
  • Tweede reden is dat het nu best wel druk aan het worden is op de banen. Het coronabeleid eist ook, dat wachttijden minimaal zijn. Dus dat leden niet langs de baan hangen en wachten.
  • Derde reden is wanneer je “een baan gereserveerd” hebt, je altijd op die gereserveerde tijd kan spelen. Word je niet afgelost, dan heb je geluk en kan je gewoon doorspelen.    

We snappen best, dat dit voor een aantal leden wel allemaal heel erg snel gaat en dit nog (niet) op deze manier gewend zijn. Geen probleem wanneer dit niet direct goed gaat of vergeten wordt en we toch gewoon naar DLTC-Thialf gaan om een balletje te slaan. Voorlopig houden we baan 4 vrij, zodat we, indien we zijn vergeten te reserveren, toch gewoon een balletje kunnen slaan op baan 4. Let wel dit is tijdelijk, want we gaan echt over naar het reserveren van een baan. Vandaar dat per 1-2-2021 baan 4 ook wordt toegevoegd aan het ‘afhang’systeem.

Om wat meer gewend te raken met de KNTLB club app kan je ook de handleiding bekijken. Hier staat ook heel duidelijk hoe het reserveren van een baan werk (KLIK HIER voor de handleiding)

Daarnaast gaan we ervan uit, dat we als leden begrip tonen wanneer in de opstart iets mis gaat. Help elkaar en maak er niet zo’n punt van.

Wat ook geldt is, dat ieder lid (minus de theeleden) een nieuw pasje ontvangt. Dit zal n.a.w. in februari a.s. plaatsvinden. Info volgt via: Ledenadministratie.

Bij vragen/opmerkingen, mail gerust naar: [email protected] 

Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht