Nieuwsbrief juli 2021

12 juli 2021


PADELTRAININGEN

Door de grote belangstelling om het padelspel beter te leren spelen organiseert TSRM, na de zomervakantie, een 4 wekelijkse training. Deze cursus loopt vanaf 6 september t/m 3 oktober en worden op maandagmiddag en -avond gegeven. Er wordt gestart met een beginnerscursus, waarbij er wordt getraind op de basistechnieken, gebruik van de wanden en de basistactiek. Ook kunnen gevorderde spelers zich inschrijven voor deze 4 trainingen, waarbij er wordt getraind op een hoger tempo aan wedstrijdtechnieken en aan spel en gevorderde tactieken. De padeltrainer is Jeroen Ravestein.

Info en inschrijven: Klik hier 

Zet bij de opmerkingen of je een beginner of gevorderde bent. Wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol. Alvast bedankt en met sportgroeten, Tennisschool Rob Mentink www.tennisschoolrobmentink.nl  Tel: 0654385885 https://www.youtube.com/watch?v=DuKGQJ5GWlU 

IDEEËNBUS

Spoedig staat er een mooie ideeënbus in onze kantine. Hier kan je al je ideeën kwijt, die DLTC-Thialf nog aantrekkelijker, functioneler, mooier, gezelliger enz. enz. maakt.

Wat te doen: Zet je suggesties, plannen, voorstellen of ideeën op papier incl. je naam en telefoonnummer. Deponeer dit vervolgens in de ideeënbus.

Wat doet het bestuur: Het bestuur vergadert maandelijks en zal maandelijks dan ook alle inzendingen bekijken. Soms zijn ideeën direct uitvoerbaar, soms ook niet, soms zijn er kosten en/of onderzoek aan verbonden. Het kan allemaal!

Weet wel: Elke inzending wordt serieus genomen door het bestuur.

Uiteindelijk beslist het bestuur of het raadzaam is om met die inzending verder te gaan. Hopelijk vindt deze aanpak alle krediet, ook van de inzenders.

Dank alvast.

Het bestuur 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht