Nieuwsbrief juni 2021

10 juni 2021


Van de voorzitter: juni/2021

Op verzoek van een tiental leden, meestal dames, schrijf ik graag weer een stand van zaken m.b.t. onze prachtige tennis-padelclub DLTC-Thialf. Iedereen ziet, dat bouwkundig ons park in de afronding verkeert: nog wat kleine dingetjes her en der en we kunnen echt gaan knallen! Tijdens de voorbereidingen en bouwfase hadden we bijna maandelijks OVERLEG MET DE BUREN VAN DE NIEUWEWEG. Ook dit traject is 4 juni jl. met wederzijdse dank beëindigd. 

BARDIENSTROOSTER: Audrey en Ruud ontfermen zich over het nieuwe bardienstrooster. Ik vraag dan ook aan alle leden om loyaal mee te werken en spoedig, wanneer je een mail hierover ontvangt, je voorkeur(en) aan te geven. Dat maakt het voor de organisatie een stuk gemakkelijker en dan heb je een bardienst op het door jou gekozen tijdstip. Reageer je niet, dan behouden zij het recht om je gewoon in te delen. Dus voorkom dit! 

BARDIENSTROOSTER: Audrey en Ruud ontfermen zich over het nieuwe bardienstrooster. Ik vraag dan ook aan alle leden om loyaal mee te werken en spoedig, wanneer je een mail hierover ontvangt, je voorkeur(en) aan te geven. Dat maakt het voor de organisatie een stuk gemakkelijker en dan heb je een bardienst op het door jou gekozen tijdstip. Reageer je niet, dan behouden zij het recht om je gewoon in te delen. Dus voorkom dit!

Zelf ben ik net terug van 3 weken regen-caravanvakantie in Drenthe, Friesland en Groningen en toen ik de maandag 31 mei jl. weer op het park kwam, lag dit er spik en span bij: De groencommissie had weer veel goed werk verricht, de banen zijn top, de sponsorcommissie deed dit achter de schermen. Ook straalt de kantine om zo snel mogelijk weer volledig open te gaan. Geweldig om al dit goeds en moois te ervaren en vergeet daarbij SPOORSLAGS niet: Wat ziet dit blad er weer geweldig uit! Sam, Henk en alle meewerkenden grote dank. Dit blad, met vele foto’s is in een tijd van Corona en integratie een grote meerwaarde voor onze club. 

Wat staat er verder op de rol: RACKET-OCHTENDEN & AVONDEN: We dachten hier 14/6 al voorzichtig mee te beginnen, maar helaas: Dit is vanwege Corona nog niet toegestaan. Maar ter info: We starten, dus later, gefaseerd op. Eerst op een maandagochtend, later ook op de woensdagochtend en op donderdag- of vrijdagavond. Ik hoop van harte dat velen mee gaan doen, zeker een aanrader voor de nieuwe leden die graag hun tennisnetwerk vergroten. We gaan spelen, uiteraard gebaseerd op interesse, op max. 4 banen met in totaal 2 keer 16 spelers. Met lekkere muziek en een hapje/drankje erbij wordt het helemaal een feestje. Info volgt.   

Na 2 jaar vele gesprekken gevoerd te hebben met de Gemeente Dordrecht sluiten we deze periode af met een ETENTJE BESTUUR MET DE WETHOUDER MARCO STAM. Dit vindt dinsdag 8 juni plaats op ons terras. 

Ja, nu Corona grotendeels achter ons ligt, attendeer ik jullie wederom op de OFFICIELE OPENING van ons park op zaterdag 4 september van 12-13 uur. Info volgt uiteraard via de openingscommissie. N.B. Het aantal aanwezigen op het park zal beperkt moeten blijven; vanwege Corona, maar denk ook onze capaciteit kantine en toiletten. Het is niet anders! Het bestuur gaat voor “tijdig schriftelijk aanmelden om aanwezig te willen zijn”. Dan is het beheersbaar.    

Gelukkig zijn wij ook verblijd met een leuk aantal nieuwe leden. De commissie ZORGVOORALLELEDEN zal n.a.w. begin juli een bijeenkomst organiseren. Uitnodiging volgt voor deze nieuwe DLTC-Thialfers. Ook kunnen we dan app-groepen aanmaken voor geïnteresseerden met daarbij hun speelsterktes, zodat je elkaar makkelijk kan vinden om zo met elkaar te kunnen tennissen/padellen. N.B. Je kunt nu al andere DLTC-Thialfers uitnodigen via het LADDERSYSTEEM: Maak daar dus ook loyaal gebruik van. Maar ook in de app: Klik op MAATJES en vervolgens op ledenlijst.  

RACKETREPARATIEBOX: Timo van Driel zal spoedig in ons clubgebouw een box plaatsen, waar je je racket indoet om deze opnieuw te laten bespannen e.d. Info volgt via Edwin.    

JEUGD- EN SENIORENCOMPETITIES: De Jeugdcompetitie start spoedig en de uitgestelde Seniorencompetitie in het najaar. Gelukkig is daar veel belangstelling voor. Edwin Ruighaver is de coördinator en kan ook voor een competitieteam poloshirts met ons DLTC-Thialf logo regelen. Voorbeeldshirts (wit en paars) hangen spoedig in de kantine. Bij belangstelling, per team, regelt Edwin dit verder incl. maatvoering en kleurstelling. Kosten poloshirt zijn helaas voor het team.      

VERDER: WORD LID VAN DE “CLUB van 50” Draag je je tennis- padelvereniging DLTC-Thialf een warm hart toe, sponsor dan extra € 50 per jaar en je bent dan ook lid van de “Club van 50”.  

Van dit geld worden “extra” zinvolle & zichtbare investeringen gedaan, zoals:  

  • Aanschaf terrasverlichting
  • Aanschaf flatscreen bij entree kantine
  • Verdere aankleding park
  • ……………………………………….alles wat wenselijk is! 

 Verder: 

  • Worden er activiteiten georganiseerd om de onderlinge band van de “Club van 50” te verstevigen
  • Meld je aan via: [email protected] Alvast dank. 

 DOE MEE en WORD LID VAN DE “CLUB VAN 50” 

Nu de vakantieperiode voor velen volgt, wens ik jullie allen een heel fijne zomerperiode met mooi weer en veel tennis- padel- plezier. Geniet van deze prachtige club en mijn verzoek:  

Wees een waar ambassadeur; speel, praat, drink en help elkaar.

Dit is goed voor iedere tennisser/padeller, maar ook voor de integratie.   

Grote dank alvast, namens het voltallige bestuur,    

Sybe de Lint, voorzitter.   

 

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht