SINTERKLAASACTIE

28 oktober 2021


Recent kreeg ik onderstaande mail:

Ans de Lange schrijft: Mijn zoon, Bas de Lange, werkt al meerdere jaren voor de Verenigde Naties in Congo. Hij heeft daar ook tennisles. Zijn tennisleraar had de vraag of er wellicht in Nederland binnen tennisverenigingen oude tennisrackets beschikbaar zijn. Bas zou het fijn vinden om die eventueel naar Congo mee terug te kunnen nemen. 

 Kopie van het appbericht: 

Hi Ma en Max, zoals jullie weten speel ik best veel tennis in Congo. Ik was laatst met mijn coach in gesprek en hij vroeg mij of het mogelijk is om tennisrackets vanuit Nederland mee te nemen? Deze rackets worden dan op de tennisclub in Goma gebruikt voor nieuwe spelers. Hoe schatten jullie de kansen in om een inzamelingsactie te houden bij DLTC-Thialf?

 

Allerlei oude rackets zijn hier nog zeer bruikbaar(voor kinderen en volwassenen)en ze kunnen ze zelf bespannen. Zelfs 4 of 5 rackets zou al heel mooi zijn. Groetjes Bas

 

NB. Bas is van 20 nov t/m 5 dec in Nederland. 5 dec vliegt hij weer terug naar Congo. 

 

ACTIE: Heb je een racket staan, wat niet meer gebruikt wordt, plaats deze in een grote doos, met het opschrift: ”SINTERKLAASACTIE CONGO”. Deze doos staat spoedig in de herenkleedkamer. 

 

DANK VOOR IEDERS MEDEWERKING “ZET CONGO OP DE TENNISKAART”.

 

Sybe de Lint (voorzitter) 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht