Tennis- en padelcompetitie najaar 2021

26 mei 2021


Beste DLTC-Thialf leden,

Hier een bericht van uw competitieleider. We hadden ons na de fusie veel voorgesteld van de KNLTB voorjaarscompetitie dit jaar, maar deze is jammerlijk in het Corona-water gevallen. Deze competitie zal nu in het najaar plaatsvinden vanaf midden september. Ik moet uiterlijk 15 juni de teams voor deze uitgestelde competitie (her-)inschrijven, dus het is zaak om nu de teams te vormen en bij mij aan te melden.

Voor de voorjaarscompetitie had DLTC-Thialf maar liefst 16 teams ingeschreven. Ik heb de aanvoerders van deze teams al een bericht gestuurd met de vraag of zij met hun team doorgaan nu er later in het jaar wordt gespeeld. Ik verwacht dat veel van deze bestaande teams daar bevestigend op zullen antwoorden.  Maar ik wil ook nadrukkelijk de andere leden uitnodigen om competitie te gaan spelen. Hierbij speelt een DLTC-Thialf team van minimaal 3 (sommige competities) of 4 spelers (de meeste andere) tegen een team van steeds een andere vereniging. Er zijn competities voor alle niveaus. Bij voorkeur vorm je zelf een team, maar als dat niet (volledig) lukt kan ik voor je kijken met welke andere leden een team valt te vormen.  

De competitie wordt over 7 dagen in september/oktober gespeeld. De speeldata kan je hier vinden (voor volwassenen de bovenste tabel): 

https://www.centrecourt.nl/media/gp2olwtq/speeldata-knltb-competitie-2021.pdf

Er kan op verschillende weekdagen/dagdelen worden gespeeld, gemengd of ongemengd, en met verschillende enkel-/dubbel-programma’s. Het volledige aanbod kun je hier vinden:

https://www.centrecourt.nl/media/bdom5012/aanbod-knltb-competitie-2021-zuid-holland.pdf?ts=637556458528170000

Kosten voor vervoer naar uitwedstrijden, voor tennisballen, en gemaakte barkosten zijn voor de individuele teams. De club betaalt het inschrijfgeld en verlangt daarvoor terug dat de teams er voor zorg dragen dat ze met voldoende mensen op de competitiedagen aantreden om boetes van de KNLTB te voorkomen. Eventuele boetes zullen worden doorberekend.  

NIEUW - NIEUW De KNLTB organiseert ook een Padel-competitie in dezelfde periode.

Voor data:

https://www.centrecourt.nl/media/x4vcsr0m/speeldata-knltb-padelcompetitie-2021.pdf

Nu we over een padel-baan beschikken kunnen wij ons ook hierop meten met andere verenigingen. Zijn hier al mensen voor te porren?

Ik hoop dat vele van jullie zich gaan aanmelden (liefst voor 7 juni) op onderstaand e-mail adres. Daar kun je ook terecht met jullie vragen.  

Tot spoedig ziens,  

Edwin Ruighaver

[email protected] 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht