BAR / KEUKENDIENSTEN seizoen 2024

18 maart 2024


Dit jaar dienen de senior, studenten en dagleden van 18 t/m 74 jaar, 2 verplichte bar en/of keuken (frituur) diensten te draaien. Een 3e bardienst zal mogelijk worden gevraagd voor het Winterrooster.

Vanaf vrijdag 15 maart 20.00 uur t/m zaterdag 30 maart 2024 18.00 uur, kun je zelf je verplichte bar- en/of keukendiensten online inplannen via onze website of ClubApp. Wij verzoeken iedereen nadrukkelijk tijdig van deze gelegenheid gebruik te maken. 

Leden die niet tijdig (uiterlijk 30 maart) hun bar/keukendiensten zelf hebben ingepland of opgegeven, zullen vanaf 31 maart door de bardienstplanners zelf naar eigen inzicht en zonder overleg worden ingedeeld bij de open plaatsen in het rooster.

Komt de toebedeelde dienst dan niet uit, dient men dit zelf op te lossen met andere leden. (zie punt 2 onderaan)

Duur van de bardiensten 3 à 4 uur per dienst. Let op: niet alle diensten zijn aaneengesloten.

Je kunt o.a. inschrijven voor:

 • Bardiensten en/of keukendiensten (frituur)
 • Bardienst+kleine schoonmaak keuken (elke 1e dinsdagochtend van de maand)
 • Thuiswedstrijden Knltb competities op donderdag/vrijdag
 • Ames DLTC-Thialf Open (in het rooster op 31-8 t/m 8 september) Deze diensten zijn vaak druk!
 • Diverse andere activiteiten: ga naar de Clubagenda op onze website

De 1e reguliere bardienstperiode is dit jaar van 1-4-2024 t/m 30-11-2024.

Tijdens de zomervakantie zijn er in juli/augustus meestal alleen ’s avonds 19.00 - 23.00 uur bardiensten. Tijdens de reguliere winterperiode van 2-12-2024 t/m 28 februari 2025, zijn er aangepaste diensten en wordt pas opengesteld als 1e reguliere bardienstperiode geheel door de leden en/of planners is vol gepland.

Zodra je je diensten hebt ingepland, ontvang je direct automatisch per e-mail je diensten uit het systeem.

Inloggen via onze website of Knltb.club App: 

 • Ga naar: www.dltc-thialf.nl > Klik op: Mijn Club > Vul je bondsnummer in > Vul je wachtwoord in. In je profiel op tabblad “diensten” klikken en je ziet kalender en kies je datum(s) en tijd(en) De kleur groen geeft aan dat er op die dag nog diensten open staan. De kleur grijs geeft aan dat alle diensten voor die dag al zijn vervuld.
 • ClubApp: 1x inloggen met zelfde ww als op website > Club (onderin) > Diensten (bovenin) Alle diensten in het schema verschijnen met het aantal nog beschikbare dienst(en) of 0 beschikbaar. Kies een datum/tijd en bevestig deze. Wanneer je daarna op je dienst drukt, zie je mogelijk andere vervulde of nog open diensten op dezelfde dag.

WW vergeten, klik dan op: wachtwoord vergeten en je krijgt van de Knltb een bericht om zelf een nieuw wachtwoord in te stellen. Dit gaat geheel buiten de vereniging om. 

Wanneer de diensten zijn ingepland, zijn deze definitief. Twee weken, één week en één dag voor je dienst krijg je een automatische @-mail herinnering uit het systeem met de nodige informatie. Op de dag van je bardienst(en) is je KNLTBpas geautoriseerd voor toegang kantine en voorraadkast achter de bar. NEEM DUS ALTIJD JE KNLTBPASJE MEE! (DLTC-Thialf)

BEWAAR DEZE PAS GOED, WANT DE KNLTB VERSTREKT GEEN PASJES MEER! 

Informatie over wat te doen wordt meegestuurd met de automatische e-mailreminders en zijn ook in te zien op onze website, eerst inloggen > meer > reglementen > bardienstinformatie
Ook achter de bar is informatie in te zien.

Vragen/opmerkingen uitsluitend via: [email protected] (bevestigingsmail dus NIET replyen)

Wij willen jullie graag nog op het volgende wijzen:

 1. Blijk je na de sluitingsdatum (30 maart) een probleem te hebben met je rooster, dan dien je dit zelf op te lossen, de bardienstplanners kunnen niets meer voor je doen. Je dient zelf je bardienst te ruilen met een ander DLTC-Thialf-lid. Zie hiervoor het bardienstrooster achter de bar en de ledenlijst op onze website.
 2. Bij een wijziging of het ruilen van bardiensten dien je (beiden) altijd de bardienstplanners via [email protected] in kennis te stellen, zodat zij jullie dienst(en) in het schema kunnen wijzigen en de bevoegdheid van de pasjes hierop te aanpassen (anders komt men mogelijk voor een gesloten deur te staan). Hierdoor krijgt de juiste persoon een e-mail herinnering en wordt voorkomen dat je lastig wordt gevallen bij het mogelijk niet opkomen van degene waarmee je hebt geruild. Laat staan dat je mogelijk wordt geconfronteerd met een boete.
 3. Mocht je per abuis een foutieve datum hebben ingevoerd, voer dan eerst de correcte datum in en meld de foute datum svp. direct aan: [email protected] die dan je foute datum zal verwijderen en weer vrijgeven voor een andere leden.
 4. De bardienstplanners kunnen niet telefonisch benaderd worden. Uitsluitend via: [email protected]
 5. Het niet nakomen en vervullen van je bardienstplicht kan/zal leiden tot boetes(zie huishoudelijk clubreglement)
 6. Het signaleren van bar en/of keukendienstverzuim, dient te worden doorgegeven aan: [email protected] De planners en/of Bestuur zullen dan hierop z.s.m. actie ondernemen.

Namens het Bestuur, De barplanners ([email protected]

Is je emailadres gewijzigd, geef dit dan direct door aan: [email protected]

Geen correct e-mailadres of het niet lezen van clubmail geeft derhalve geen rechten.

BELANGRIJK: het kan zijn dat e-mails van DLTC-Thialf in je Spambox terecht komen, dus kijk hier ook regelmatig naar en kwalificeer ze dan als geen Spam.

Mocht je de toets IVA (instructie verantwoord alcohol gebruik) al een keer hebben gedaan hoef je dit niet nog een keer te doen. (certificaat > [email protected] mailen. Zorg dat je het certificaat bij je hebt (op mobiel of op papier), zodat je hem tijdens je bardienst kunt tonen aan handhavers die onaangekondigd langs kunnen komen. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht