Sports Team Tennis

Sports Team Tennis Logo

Welkom bij de tennislessen voor DLTC-Thialf.
Het hele jaar door worden er op onze vereniging zowel tennislessen als padellessen gegeven, deze worden verzorgd door “Sports Team Tennis”. 

Tennis

Alle lessen duren 50 minuten en zowel de zomercursus als de wintercursus zal uit 18 lessen bestaan. Er zijn op dit park ieder seizoen veel mogelijkheden met betrekking tot tennistraining. Hieronder staan deze opties voor u beschreven. Als u tennislessen wilt gaan volgen, is het wel verplicht om lid te zijn van tennisvereniging DLTC Thialf.

Wij bieden trainingen aan voor alle leeftijden. Of je nu net begint met tennis of al langere tijd actief bent en wat extra’s wil leren of alleen die ene slag wilt verbeteren. Iedereen kan zich ontwikkelen met de professionele trainingen door onze gediplomeerde trainers.
Training voor junioren
De trainers van Sports Team Tennis werken met Tenniskids. Dit is het tennisprogramma van de KNLTB voor kinderen tot en met 12 jaar. De kinderen worden geleidelijk bekend met de sport tennis. Op een leuke, speelse en actieve manier wordt de basis van het tennis aan de kinderen aangeboden. Vanaf 11 jaar kunnen de kinderen het volledige tennisspel gaan spelen en gaan ze mee in de stroming van de oudere kinderen. Voor meer informatie, bekijk onze speciale pagina over tenniskids.
Hieronder staan de mogelijke trainingen voor tenniskids (rood, oranje en groen) en junioren (geel) t/m 17 jaar. We streven ernaar om in groepen van maximaal 6 kinderen te trainen. Dit om het niveauverschil binnen een bepaalde groep te beperken. Ook streven we ernaar dat alle kinderen met leeftijdsgenoten zullen trainen. Indien nodig passen we in onderling overleg de groepsgrootte aan. Het speelniveau zal wel leidend blijven.

Volwassenen

Voor volwassenen (vanaf 18 jaar) worden er trainingen aangeboden in kleine groepen en privé. Binnen deze cursussen komen alle slagen aan bod. Afhankelijk van de wensen van de cursisten kan er dieper in gegaan worden op specifieke slagen. Voor degene die echt de volledige aandacht van de trainer wil is het mogelijk om privé trainingen te volgen.

Padel

Ook voor Padellessen kunt u terecht bij Sports Team Tennis. Met ingang van het winterseizoen zal Ilona van de Wetering de padellessen op DLTC Thialf verzorgen.
In een reeks van 9 trainingen gaan we zowel aan beginners als gevorderden oefenstof aanbieden waardoor iedereen nog meer plezier beleeft aan padel.
Tijdens de beginnerscursus wordt er getraind op de basistechnieken, gebruik van de wanden en de basistactiek.
De gevorderde/competitie spelers trainen op een hoger tempo aan wedstrijd technieken en aan spel strategieën en gevorderde tactieken.
Schrijf je in voor padellessen en wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol.

Contact:

Sports Team Tennis
www.sportsteamtennis.nl 

tennis: [email protected] 

Padel: [email protected]
06-18461446

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht