Bardienst winterperiode

30 oktober 2023


BARDIENST Winterperiode 13-11-2023 t/m 27-3-2024) 
 
Vanaf heden t/m zondag 19 november 2023 kun je zelf je verplichte bardiensten online inplannen via onze website of ClubApp.
Deze diensten behoren nog tot het barrooster verenigingsjaar 2023.
 
Wij verzoeken de bardienstplichtige leden die dit jaar (maart t/m 10 november nog geen bardienst hebben gedraaid, nadrukkelijk van deze gelegenheid gebruik te maken voor minstens 1 bardienst. 1e jaars nieuwe leden 2023 uitgezonderd, maar het mag uiteraard wel.
 
Het aangepaste bardienstrooster deze winterperiode (13 november t/m 27 maart 2024) is op de maandag, dinsdag en woensdag ochtend(en) van 09.30 tot 13.00 en avond(en) van 19.00 tot 23.00 uur en telt dus nog mee voor het barseizoen 2023.
 
Vanaf maandag 1 april 2024 gaat de nieuwe reguliere zomerbardienstperiode 2024 in (wordt tzt gepubliceerd).
 
Zodra je je diensten hebt ingepland, ontvang je direct automatisch per email je diensten uit het systeem. Inloggen via onze website of Knltb.club App (mocht je de app nog niet hebben volg dan 1-malig onderstaande stappen):
 
 1. Ga naar: www.dltc-thialf.nl >  Klik op: Mijn Club >  Vul je bondsnummer in > Vul je wachtwoord in. In je profiel op tabblad “diensten” klikken en je ziet kalender en kies je datum(s) en tijd(en) De kleur oranje geeft aan dat er op die dag nog diensten open staan. De kleur groen geeft aan dat alle diensten voor die dag al zijn vervuld
 2. ClubApp: 1x inloggen met zelfde ww als op website > Club (onderin) > Diensten (bovenin) Alle diensten in het schema verschijnen reeds vervuld en/of nog open. Kies een datum/tijd en bevestig deze. Wanneer je daarna op je dienst drukt, zie je mogelijk andere vervulde of nog open diensten op dezelfde dag.

WW vergeten, klik dan op: wachtwoord vergeten en je krijgt van de Knltb een bericht om zelf een nieuw wachtwoord in te stellen. Dit gaat geheel buiten de vereniging om.

Nog in te plannen activiteiten in deze winterperiode worden zsm ingeroosterd:

 • Mossel/saté-avond (november 2023)
 • Snerttoernooi (januari 2024)
 • Mogelijke andere activiteit

Wanneer de diensten zijn ingepland, zijn deze definitief. Hier krijg je twee weken, één week en één dag voor je dienst een automatische @-mail herinnering uit het systeem met de nodige informatie. 

Op de dag van je bardienst(en) is je KNLTBpas geautoriseerd voor toegang kantine en voorraadkast achter de bar. Voor de kassa is geen autorisatie nodig, ieder lid kan de kassa met de Knltbpas bedienen.

NEEM DUS ALTIJD JE KNLTBPASJE MEE! (DLTC-Thialf pas.)

De nieuwe (fusie)passen worden niet meer door de KNLTB vernieuwd, dus wees er zuinig op. Oude passen van voor de fusie werken niet meer! 

Informatie over wat te doen wordt meegestuurd met de automatische emailreminders en zijn ook in te zien op onze website, eerst inloggen > meer > reglementen > bardienstinformatie Ook achter de bar is informatie in te zien.

Vragen/opmerkingen: [email protected] (bevestigingsmail dus NIET replyen) 

Wij willen jullie graag nog op het volgende wijzen:

 1. Blijk je na de sluitingsdatum (19 november) een probleem te hebben met je ingeplande dienst, dan dien je dit zelf op te lossen, de bardienstplanners kunnen niets meer voor je doen. Je dient zelf je bardienst te ruilen met een ander DLTC-Thialf-lid. Zie hiervoor het bardienstrooster en de ledenlijst op onze website, achter de login
 2. Bij een wijziging of het ruilen van bardiensten dien je (beiden) altijd de bardienstplanners via [email protected] kennis te stellen, zodat zij jullie dienst(en) in het schema kunnen wijzigen en de bevoegdheid van de pasjes hierop te aanpassen.(anders komt men mogelijk voor een gesloten deur te staan) Hierdoor krijgt de juiste persoon een e-mail herinnering en wordt voorkomen dat je lastig wordt gevallen bij het mogelijk niet opkomen van degene waarmee je hebt geruild. Laat staan dat je mogelijk wordt geconfronteerd met een boete
 3. Mocht je per abuis een foutieve datum hebben ingevoerd, voer eerst de correcte in en meld de foute datum dan direct aan: [email protected] die dan je foute datum zal verwijderen en weer vrijgeven voor een andere leden
 4. De bardienstplanners kunnen niet telefonisch benaderd worden. Uitsluitend via: [email protected]
 5. Het niet nakomen en vervullen van je bardienstplicht kan/zal leiden tot boetes. (zie huishoudelijk clubreglement) 
 6. Het signaleren van bardienstverzuim, dient te worden genoteerd in het barroosterboek achter de bar. De planners en Bestuur zullen dan hierop z.s.m. actie ondernemen

Leden die niet tijdig (uiterlijk 19 november) hun diensten zelf hebben ingepland of opgegeven, zullen vanaf 20 november door de bardienstplanners zelf naar eigen inzicht en zonder overleg worden ingedeeld bij de open plaatsen in het rooster. Komt de toebedeelde dienst dan niet uit, dient men dit zelf op te lossen met andere leden. 

De barplanners ([email protected]

Is je emailadres gewijzigd, geef dit dan direct door aan: [email protected]

Geen correct e-mailadres of het niet lezen van clubmail geeft derhalve geen rechten. 

BELANGRIJK: het kan zijn dat e-mails van DLTC-Thialf in je Spambox terecht komen, dus kijk hier ook regelmatig naar en kwalificeer ze dan als “geen Spam”.    

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht