Clubkampioenschappen Tennis & Padel

30 mei 2024


De 4e editie van de DLTC-THIALF tennis-clubkampioenschappen en de 3e editie van het DLTC-THIALF padel-clubkampioenschap zal plaatsvinden van zaterdag 22 juni tot en met zondag 30 juni!

Er wordt gespeeld in de volgende groepen:

Tennis:  DE /  HE  /  DD / HD / GD. In elke groep zijn er twee sterktes naar je KNLTB ranking: 7 en lager (‘7-’ genoemd) en 8 & 9 (7+ genoemd). Bij te weinig inschrijvingen kan eventueel de verdeling in 2 speelsterktes vervallen.

Padel: 1 ongemengde dubbelcompetitie (H+D of D+D of H+H) 

Speeltijden:Van maandag tot vrijdag wordt er alleen ’s avonds vanaf 18.00 uur gespeeld, in het weekeinde de hele dag, maar waarschijnlijk niet na 18.00 uur.

Aanmelden Senioren: Je kunt je maximaal in 2 categorieën inschrijven (bij heel goede beschikbaarheid eventueel 3). Het streven is om iedereen ten minste 2 wedstrijden per inschrijf categorie te laten spelen. Er is GEEN inschrijfgeld, maar dan ook geen prijzen. Namen van ‘7-‘ winnaars zullen op wisselbekers worden gegraveerd voor de eeuwige roem.

 Aanmelden kan via het volgende e-mail adres: [email protected] met opgave van:

  • categorie: DE 7- / DE 7+ / HE 7- / HE 7+/  DD 7-  /  DD 7+  /  HD 7-  /  HD 7+  /  GD 7-  / GD 7+  /  PADEL
  • opgave van partner (tennisdubbels en padel)
  • opgave van maximaal twee dagen waarop men verhinderd is (de finale zondag 30 juni uitgezonderd)

Aanmelden Jeugd: Ook voor de jeugd zal er op zaterdag 29 juni van 09:00 – 12:00 uur een clubkampioenschap worden georganiseerd. Er wordt gestreden in 3 verschillende categorieën; oranje, groen en geel. Bij te weinig inschrijvingen zullen er categorieën worden samengevoegd en er wordt op tijd gespeeld.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen met vermelding van de categorie waarin je meedoet. Als je dit niet weet vraag het even aan je trainer.

De aanmelding kun je versturen naar [email protected].

We hopen dat er zich weer veel leden zullen aanmelden!

Groeten,

Josien Verhoeven, Erik Wolkenfelt en Sandra Visser 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht