De club van 50

07 juli 2022


2021 was ons eerste jaar van de nieuwe club DLTC-Thialf. Inmiddels hebben we een gezonde tennis- padelvereniging op een prachtig geoutilleerd park. Dus echt iets om trots op te zijn!

Toch blijven er altijd wensen bijvoorbeeld ten behoeve van een activiteit of aanschaf van iets bijzonders. Misschien borrelen er direct al ideeën bij je op. Bij Thialf LTC bestond deze “Club van 50” al. Deze leden ondersteunden de club met wat extra’s (€ 50 per lid/koppel per jaar) en inmiddels steunen jaarlijks zo’n 20 DLTC-Thialfleden en hun partners deze club financieel, maar er is nog plaats voor 30 nieuwe “Club van 50”-leden.

Bij zo’n financiële ondersteuning hoort, uiteraard ook een broederlijke/zusterlijke activiteit. Het ligt in de bedoeling om eind september/begin oktober een activiteit te organiseren samen met de Natuur- en Vogelwacht. Ook daar hebben wij met beperkingen te maken, denk aan het broedseizoen en de wilgenknot. Uiteraard wordt zo’n sessie in stijl afgesloten met een drankje e.d. op een mooie locatie.

Vind je dit een prachtig gebaar en/of een nobel streven, meld je dan aan en maak € 50 over op bankrekening NL66INGB 0003 3143 89 t.a.v. DLTC-Thialf o.v.v. Club van 50.

De dank is GROOT en misschien heb je ook al een idee van besteding? We horen het graag.

We hopen spoedig het 50e Lid van de “Club van 50” te verwelkomen.

Met vriendelijke groet en dank, namens het bestuur,

Sybe de Lint, voorzitter
Piet van der Put, penningmeester

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht