Inschrijven voor de KNLTB najaarscompetitie

31 mei 2022


Beste DLTC-Thialf leden,

Hier een bericht van uw competitieleider. De KNLTB voorjaarscompetitie loopt tegen het einde en de KNLTB wil al weer dat we ons inschrijven voor de najaarscompetitie in september/oktober. Ik moet uiterlijk 15 juni de teams voor deze competitie inschrijven, dus het is zaak om nu de teams te vormen en bij mij aan te melden.

Voor de voorjaarscompetitie had DLTC-Thialf maar liefst 14 tennis en 3 padel teams ingeschreven. Ik heb de aanvoerders van deze teams al een bericht gestuurd met de vraag of zij in het najaar weer willen meedoen. Ik verwacht dat veel van deze bestaande teams daar bevestigend op zullen antwoorden.  Maar ik wil ook nadrukkelijk de andere leden uitnodigen om competitie te gaan spelen. Hierbij speelt een DLTC-Thialf team van minimaal 3 (sommige competities) of 4 spelers (de meeste andere) tegen een team van zes andere verenigingen. Er zijn competities voor alle niveaus. Bij voorkeur vorm je zelf een team, maar als dat niet (volledig) lukt kan ik voor je kijken met welke andere leden een team valt te vormen.

De competitie wordt over 5 dagen in september/oktober gespeeld.
De Tennis speeldata kan je hier vinden:  https://www.tennis.nl/media/slifqjfw/speeldata-knltb-najaarscompetitie-2022.pdf
De Padel speeldata vind je hier: https://www.centrecourt.nl/media/dcnomfjl/speeldata-padelcompetitie-najaar-2022.pdf

TENNIS  kan op verschillende weekdagen/dagdelen worden gespeeld, gemengd of ongemengd, en met verschillende enkel-/dubbel-programma’s. Het volledige aanbod kun je hier vinden: https://www.centrecourt.nl/media/c2ohbezz/aanbod-knltb-najaarscompetitie-2022-zuid-holland.pdf?ts=637868240951000000
PADEL competitie wordt gespeeld op vrijdagavond, zaterdag of zondag. In alle competities spelen mannen en vrouwen door elkaar heen en er wordt uiteraard alleen gedubbeld.

Kosten voor vervoer naar uitwedstrijden, voor tennisballen, en gemaakte barkosten zijn voor de individuele teams. De club betaalt het inschrijfgeld en verlangt daarvoor terug dat de teams er voor zorg dragen dat ze met voldoende mensen op de competitiedagen aantreden om boetes van de KNLTB te voorkomen. Eventuele boetes zullen worden doorberekend.

Ik hoop dat vele van jullie zich gaan aanmelden (liefst voor 7 juni) op onderstaand e-mail adres. Daar kun je ook terecht met jullie vragen.

Tot spoedig ziens,

Edwin Ruighaver
[email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht