Krukkentoernooi

20 april 2022


Op moederdag, zondag 8 mei, is het weer zo ver, het krukkentoernooi herleeft na Corona. Weer zal de gemoedelijke strijd om de Gouden Kruk herleven. Maar laten we dit gelijk even vaststellen: niemand verlaat het toernooi zonder prijs.
 
De vraag is natuurlijk voor wie dit toernooi bedoeld is. Wie kan zich meten met de oud-winnaars, Kanonnen als Frans van der Walle, Marieke van Leeuwen, of Ruud van Noort? Nou, het toernooi is met name bedoeld voor diegenen onder ons die denken dat een tennistoernooi niets voor ze is. Als je backhand alle kanten op spat, als het lijkt alsof het net voor jou hoger gespannen is dan voor je medespelers, als je (stiekem) opziet tegen je servicebeurt, of als je killershot toch niet zo dodelijk blijkt te zijn, dan is dit toernooi voor jou. Je zult onder gelijken zijn. Het is gegarandeerd, je zult je eigen ten minutes (seconds?) of fame ervaren.
 
Vind je jezelf geen kruk? Ga even rustig zitten en doe aan Herbezinning. Eenieder is een kruk in het diepst van zijn of haar gedachten.
 
Het toernooi is legendarisch vanwege de vriendelijke en hilarische sfeer en, niet te vergeten, vanwege de meer dan gemoedelijke nazit.
 
Even wat technische details. We beginnen om 13:00 uur, we spelen een aantal dubbels, en we doen ons best om mede- en tegenspelers zo uit te kiezen dat het speelplezier zo groot mogelijk is. We spelen tot 5 uur, daarna nazit met prijsuitreiking en prettige consumpties. Het kost niets, maar je moet je wel even opgeven. Stuur een e-mail naar: [email protected] en je krijgt een bevestiging terug.
 
Tot ziens op moederdag,
Arie de Bruin

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht