KRUKKENTOERNOOI

30 mei 2024


Zondag 16 juni is het weer zover, niet alleen vaderdag, maar ook een nieuw jaarlijks Hoogtepunt in het Leven, het fameuze DLTC-Thialf Krukkentoernooi. Het toernooi is met name bedoeld voor een ieder die zich nooit voor een ander toernooi zou opgeven "omdat iedereen het veel beter kan".

Het is ook bedoeld voor diegenen die zich wel opgeven voor andere toernooien om er dan achter te komen dat inderdaad (bijna) iedereen het beter kan. Geloof me, je zult gelijkge­stemden ontmoeten en mensen die het op vergelijkbare manier “niet kunnen” als jij.

Het Krukken­toernooi is bedoeld voor spelers voor wie het competitieve element (nog) niet, of niet alleen, het belangrijkste aspect van het tennis is. Het is ook een goede gelegen­heid om anderen te leren kennen met dezelfde houding. De ambiance is vrolijk, ontspannen en gezellig.

Het krukkentoernooi kent drie zekerheden:

  1. Ruud van Noort luidt de bel om de volgende ronde aan te kondigen
  2. Iedereen krijgt een prijs
  3. Het is vrijwel altijd mooi weer

Schroom niet, dit is je kans om Kruk Van Het Jaar te worden. Het toernooi begint om twee uur, en sluit af om een uur of vijf met een borrel met (misschien wel) hapjes in de voorjaarszon op ons onvolprezen terras. Deelname is gratis, dus daar hoef je het niet voor te laten. 

Geef je op door mij (Arie) te mailen: [email protected].

Namens de organisatie,

Ruud van Noort en Arie de Bruin   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht