Krukkentoernooi op zondag 14 mei.

04 mei 2023


Om te vieren dat het alweer een jaar geleden is dat het vorige krukkentoernooi plaats vond, en ter wille van de historie en de continuiteit, organiseren we op 14 mei weer de zoveelste editie van het Krukkentoernooi Op Moederdag. We verwachten weer een vrolijke en hilarische strijd om de wisseltrofee: de gouden kruk.  

Dit toernooi is bedoeld voor diegenen onder ons die vinden dat ze niet geschikt zijn om mee te doen aan een toernooi (trouwens ook voor ieder ander). Bedenk dat er velen zijn zoals jij en als je komt zul je zien hoe waar dat is.

En wat een perspektieven gaan er voor je open! Weg is dat gevoel van eenzaamheid of inadequaatheid, je verlaat het toernooi als een beter mens. Bovendien, Ruud van Noort (ja, de authentieke!) zal zijn medewerking verlenen en met de DLTC-Thialf bel het begin en het einde van elke ronde aankondigen. Daarnaast, dit toernooi heeft geen verliezers, iedereen krijgt gegarandeerd een prijs.

Wat technische details. We beginnen om 13:00 uur en spelen tot 17:00 uur, met daarna prijsuitreiking en nazit.

We spelen een aantal dubbels, en we doen ons best mede- en tegenspelers zo te selekteren dat het speelplezier optimaal is.

Het kost niets maar je moet je wel even opgeven door mij een email te sturen: [email protected].

Je krijgt een bevestiging terug dat je meespeelt in het toernooi der toernooien.

Tot ziens op moederdag, Arie de Bruin  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht