Nieuwsbrief april 2022

12 april 2022


NIEUWSBRIEFJE DLTC-THIALF APRIL 2022

Na vele activiteiten,

Zoals een geslaagde Maak Kennis Met Tennis (Scholendag) met maar liefst 160 kinderen, een prima extra competitietraining en een verregende Open Dag werd deze periode afgesloten met een leuk bezet en sfeervol Openingstoernooi.

Nu is er het moment om door te pakken met de competitie, racketochtenden of racketavonden en kleine toernooitjes en iedereen weet: Jullie zijn van harte welkom bij veel van deze activiteiten, leuk om weer eens tegen anderen te spelen, maar ook om bij te kletsen en wat te drinken. Stel ons niet teleur!

Ook wordt er druk achter de schermen gewerkt aan ons feest CINEMA CILINAIR. Ik vernam zojuist, dat het goed loopt met de aanmeldingen en de betalingen. Beide moeten rond zijn, wil jouw komst verzekerd zijn. Sommigen vinden het jammer, dat het in 3 etappes plaatsvindt, maar unieke locaties hebben zo hun beperkingen: de prachtig gerestaureerde Kunstkerk is niet groter!

Gelukkig kunnen we dan na een leuke “eet” film (Cinema) stijlvol dineren (Culinair) en tijdens de Afterparty ook nog chillen en “feesten”. We hopen 300 genodigden op de rode loper te begroeten.

Meer info zal ook nog volgen op de site, uiteraard willen we niet alles verklappen. “Een feest moet ook iets verrassends hebben.

AANRADER: Op zondag 8 mei (moederdag) vindt het ‘krukken’toernooi plaats. Dit is een vooraankondiging. Details volgen later.

Voor nu wenst het bestuur allen HEEL FIJNE & GOEDE PAASDAGEN en een fijne tijd.   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht

KVK-nummer

40321157