Nieuwsbrief augustus/september

04 september 2023


Beste leden van DLTC-Thialf,

Hier een update van uw voorzitter. In verband met vakantie nogal laat in augustus, is het begin september geworden. Hopelijk hebben jullie een mooie vakantie achter de rug. Of nog in het verschiet? Thuisblijvers hoeven zich niet te vervelen de komende tijd:

Open Toernooi
Zaterdagmiddag 2 September is ons Open Toernooi begonnen, het duurt t/m zondag 10 september. Door de week kan er overdag gewoon worden vrij gespeeld want dan beginnen de wedstrijden om 18.00 uur. De padelbaan kan gewoon de hele week worden afgeschreven en gebruikt. Veel DLTC-Thialf-leden alsmede vele tennissers van buiten hebben zich ingeschreven. In totaal meer dan 200!. Ook als je niet meedoet is het leuk om te komen kijken. De boel wordt gezellig aangekleed in het teken van het thema: Mexico!
Verder kun je (dankzij de inzet van vele leden) elke weekdag warm eten. Het menu en info over reserveringen zal verschijnen op de website. Welke wedstrijden je kunt zien is te volgen op de website.
Deze worden ongeveer twee dagen van te voren gepubliceerd.

Biljartfinale
Op 16 September is er de finale van de interne biljartcompetitie. Toeschouwers zijn van harte welkom. Meer info op de website.

NajaarsCompetitie
De najaarscompetitie is van 14 september t/m 15 oktober. Er zullen 10 senior tennisteams en 2 junior tennisteams alsmede 2 padel teams namens onze club aan meedoen verdeeld over donderdagavond, vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagmorgen en -middag. Het programma is bekend en met de teams gedeeld.

American Mixed gezelligheids toernooi
Dit vindt plaats op 1 oktober en wordt georganiseerd door Els van Niftrik en Mireille van Kleij. Er volgt nog een oproep om in te schrijven.

Laddercompetitie
Padellers zijn bekend met de laddercompetitie. Met hetzelfde programma zouden we ook een tennis laddercompetitie (enkel en/of dubbel) kunnen starten als daar belangstelling voor is. Laat het mij weten als je daar belangstelling voor hebt.

Maak kennis met tennis
DLTC-Thialf introduceert tennislessen o.l.v. onze tennisschool STT, speciaal voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 25 jaar met autisme, ADHD of een licht verstandelijke beperking. Coördinator is Annemiek van Maanen. Deze tennislessen bieden extra zorg en begeleiding ingedeeld in kleine groepen. Deze tenniskennismaking vindt plaats op 6 donderdagen van 14.30-16.30 uur te weten 14, 21 en 28 september en op 5, 12 en 19 oktober.
 
Wintertennis
Tennishal Schenkeldijk laat weten dat zij deze winter nog banen hebben voor vrije verhuur. Op onze goed onderhouden banen kunt u natuurlijk het hele jaar door vrij tennissen, maar als je slecht tegen de kou kunt is deze hal een mogelijkheid.

Groeten,
Edwin Ruighaver

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht