Nieuwsbrief februari 2023

07 februari 2023


Nieuwsbrief februari 2023

Beste leden van DLTC-Thialf,

Bij deze mijn allerlaatste Nieuwsbrief als voorzitter van deze prachtige Tennis-,en Padelclub DLTC-Thialf. Ik kijk zelf zeer tevreden en met veel plezier terug op de afgelopen 5 jaar, 3 jaar voorzitter Thialf LTC en 2 jaar voorzitter DLTC-Thialf. Hopelijk is dit wederzijds. Ik wens de club, maar ook de leden en zeker ook het bestuur alle, alle goeds en een prachtige toekomst! Dank allen voor de fijne samenwerking en alle lol die ik mocht meemaken.

Sybe de Lint, voorzitter t/m de ALV 20 februari 2023

Ik hoop op de ALV van 20 februari van 20.00 t/m 21.30, in onze kantine, veel leden te ontmoeten en de hand te mogen schudden.

 


Houd je aan de huisregels bij het reserveren van een baan.

Dit doen we al sinds de fusie elektronisch en op afstand. Dit werkt in het algemeen goed en is gebruiksvriendelijk. De volgende regels willen wij nog eens met jullie delen, zodat het goed blijft gaan en we zo veel mogelijk leden kunnen laten spelen, ook op drukkere uren:

1) Wanneer je een baan gereserveerd hebt, maar je kunt onverhoopt toch niet, annuleer dan je reservering elektronisch.
Sporadisch komt het voor, dat er wordt gereserveerd, maar deze personen niet op komen dagen. De baan blijft dan waarschijnlijk leeg en dat valt bij volledige baanbezetting niet goed te praten!

2) Je mag per dagdeel maar 1 uur vooraf reserveren. Alhoewel het systeem het toestaat om “om het uur” te reserveren, vinden we het op drukkere tijden ongewenst dat iemand bijvoorbeeld op 1 avond van 19.00-20.00 en van 21.00-22.00 blokkeert voor dezelfde spelers. Als op dezelfde avond blijkt dat na het eerste uur spelen nog banen vrij zijn, dan kun je uiteraard er nog een uurtje aan vastknopen, maar graag niet ruim vooraf 2 keer een uur vastleggen.

3) Je mag niet een uur reserveren voor 2 spelers en het volgende uur voor 2 andere spelers om vervolgens met deze 4 spelers 2 uur achter elkaar te gaan dubbelen.
Dat past natuurlijk niet bij zo’n prachtige club!

Hartelijk bedankt voor ieders begrip en voor het opvolgen van deze regels.
Het Bestuur.

 

 

Traditie in ere hersteld!

De banden met de Amherst Lawn Tennis Club in Hastings, de zustergemeente van Dordrecht in Engeland, zijn weer aangehaald en er komt opnieuw een gezelligheidstoernooi voor senioren.
De Engelse club uit 1922 nodigt ons uit voor een toernooi in Hastings, tijdens het Pinksterweekend van 26-28 mei 2023. Zij ontvangen ons gastvrij: De bedoeling is dat we logeren bij hun leden en dat wij deelnemen aan het toernooi dat zij speciaal voor ons organiseren. Er worden ‘doubles’ gespeeld op kunstgras en ‘smash courts’.
Het toernooi is een vervolg op twee eerdere vriendschappelijke wedstrijden. In mei 2017 gingen spelers van DLTC naar Hastings, waar het toernooi nieuw leven werd ingeblazen. Twee jaar later 2019, hebben wij de Engelsen ontvangen in Dordrecht en het werd een heel gezellig weekend en een succesvol toernooi.  
Deelnemers aan het toernooi van mei 2023 zijn: senioren, recreatieve spelers en bereid zijn een of meer Engelse speler(s) onderdak te verlenen tijdens het tegentoernooi bij DLTC-Thialf in 2025, wanneer wij het toernooi weer zullen organiseren op onze club.
Organisatie bij DLTC-Thialf - van onder meer gezamenlijk (bus-) vervoer - is in handen van Edwin Ruighaver en Jessica Abcouwer. Kosten houden we zoveel mogelijk beperkt, maar dit hangt mede af van het aantal deelnemers.
Wie interesse heeft in deelname aan dit unieke vriendschappelijke toernooi kan dit per e-mail laten weten aan Edwin of aan Jessica.
E-mail bijgaand formulier versturen aan: [email protected]  of aan: [email protected] Graag voor 10 februari a.s.
Formulier gezelligheidstoernooi met Amherst LTC in Hastings, Engeland
                            
Ja, ik heb interesse in deelname aan het gezelligheidstoernooi met Amherst Lawn Tennis Club van 26-28 mei 2023 in Hastings en het tegentoernooi in 2025 in Dordrecht.
Per deelnemer 1 formulier invullen!
 
Naam:                 

Voornaam:  

Mobiele telefoon:   

E-mailadres:

Leeftijd:

Paspoort geldig tot:

Aantal logés bij tegentoernooi:

Bijzonderheden:    
 
Graag voor 10 februari 2023 mailen aan:
[email protected] of [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht

KVK-nummer

40321157