NIEUWSBRIEF JANUARI 2023

03 januari 2023


BIJ DEZE WENSEN WIJ JE/JULLIE ALLE GOEDS VOOR 2023; EEN GOEDE GEZONDHEID, MEER VREDE IN DE WERELD, MAAR OOK EEN SPORTIEF JAAR BIJ ONZE PRACHTIGE CLUB DLTC-THIALF. HIERBIJ ENIGE DLTC-THIALF ACTIVITEITEN VOOR DE KOMENDE TIJD:

8 januari 13-16 uur??                    SNERTTOERNOOI

8 januari 16-18 uur                        NIEUWJAARSBORREL

20 februari 20-21.30 uur              ALV

 

JEUGD DLTC-THIALF GING NAAR CURSUS ROYAL 

Belofte maakt schuld! De wil was er al het gehele jaar, maar om voor onze brede doelgroep van 6 t/m 17 jaar een leuke activiteit te vinden is geen gemakkelijk klus. Maar gelukkig: 30 december jl. was het zover, nog net voor het sluiten van het uitgestelde jaar van “fusie”festiviteiten. 

Bastiaan, Bjorn, Mart, Matthijs, Pepijn, Roemer, Rosalie en Sieger gingen samen met de begeleiders Loes en Piet van der Put, Edwin Ruighaver en Sybe de Lint naar Circus Royal en het werd een waar feestje! 2 uur lang humor, sensatie en spanning werd ons voorgeschoteld. Ook was er voor iedereen een goody bag, die bij velen al leeg was voor de pauze! 

Extra bijzonderheid: In de voorstelling schitteren maar liefst vier prijswinnaars van het Internationaal Circus festival van Monte Carlo! In de pauze stond uiteraard een drankje voor ons klaar. 

Vele kids vonden het optreden van de illusionist, maar ook de fietsacrobatiek de hoogtepunten.

Een prachtige afsluiting van de activiteiten van het “fusie”jaar ligt achter ons. 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht

KVK-nummer

40321157