Nieuwsbrief maart 2023

15 maart 2023


Beste leden van DLTC-Thialf,

Dit is de eerste schrijven van uw nieuwe voorzitter. In de ALV vorige maand hebben we afscheid genomen van de laatste voorzitter van Thialf en de eerste voorzitter van DLTC-Thialf, Sybe de Lint. Hij heeft ons op bijzondere wijze door de succesvolle fusie geleid en gaat zich nu toeleggen op andere zaken. We hopen hem nog vaak op de tennisbaan tegen te komen en danken hem voor zijn tomeloze inzet voor Thialf en DLTC-Thialf.

Ik heb al 6 jaar bestuurslidmaatschap achter de rug en heb me op die manier op het voorzitterschap kunnen voorbereiden. Ik weet me gesteund door drie 3 andere zeer ervaren bestuursleden (Jan, Piet en Henri) en 1 nieuw en enthousiast lid van het bestuur, Erik Wolkenfelt. Erik krijgt een algemene functie en zal zodra dat kan ook enige van mijn oude verantwoordelijkheden overnemen.

Voor andere van mijn taken als wedstrijdcommissaris/Tennis Technische Zaken hopen we dat we andere leden kunnen vinden die dit op zich willen nemen, zonder direct in het bestuur plaats te nemen. Zie ook de oproep tot het organiseren van het Openingstoernooi hier beneden.

Naast het afscheid van Sybe en de installatie van Erik en ondergetekende is tijdens de ALV het financiele verslag over 2022 en de begroting voor 2023 goedgekeurd. Grote dank voor Piet van der Put, onze voortreffelijke penningmeester. Ik hoop de fusievereniging zoals door Sybe (en vele anderen) mogelijk gemaakt verder succesvol te laten zijn en te ontwikkelen.

Openingstoernooi

Onze goed onderhouden banen maken het mogelijk om het hele jaar tennis en padel te spelen. Maar in de winter is het toch vaak wat rustiger. In April zal het weer aanmerkelijk drukker worden. Dan begint o.a. de voorjaarscompetitie aar maar liefst 16 DLTC-Thialf teams aan deel zullen nemen (12senior tennis teams, 2 junioren tennis teams en 2 padel teams).

Traditioneel beginnen we het seizoen echter met op een zondagmiddag het openingstoernooi waar de nadruk ligt op gezelligheid en niet de resultaten. Het staat gepland op zondag 2 April, maar ik ben nog op zoek naar iemand die dit wil organiseren. Ik ben zelf verhinderd en druk met het organiseren van de competitie en het voorzitterschap, dus hoop dat iemand die wel eens heeft meegedaan aan dit of een vergelijkbaar gezelligheidstoernooi (bijvoorbeeld het geslaagde Snerttoernooi afgelopen januari) om dit op zich te nemen. Het kost niet veel tijd en is niet ingewikkeld. Ik zal je al de nodige informatie geven. 

Bel of mail me: [email protected] , 0629103460 . Bij voorbaat dank! 

Edwin Ruighaver

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht