Oproep tot deelname uitwisseling met Hastings in Engeland

12 januari 2023


 Traditie in ere hersteld! 

De banden met de Amherst Lawn Tennis Club in Hastings, de zustergemeente van Dordrecht in Engeland, zijn weer aangehaald en er komt opnieuw een gezelligheidstoernooi voor senioren

De Engelse club uit 1922 nodigt ons uit voor een toernooi in Hastings tijdens het Pinksterweekend van 26-28 mei 2023. Zij ontvangen ons gastvrij: de bedoeling is dat we logeren bij hun leden en dat wij deelnemen aan het toernooi dat zij speciaal voor ons organiseren. Er worden ‘doubles’ gespeeld op kunstgras en ‘smash courts’. 

Het toernooi is een vervolg op twee eerdere vriendschappelijke wedstrijden. In mei 2017 gingen er spelers van DLTC naar Hastings waar het toernooi nieuw leven werd ingeblazen. Twee jaar later, in 2019, hebben wij de Engelsen ontvangen in Dordrecht en het werd een heel gezellig weekend met een succesvol toernooi.   

Deelnemers aan het toernooi van mei 2023 zijn: senioren, recreatieve spelers en bereid een of meer Engelse speler(s) onderdak te verlenen tijdens het tegentoernooi bij DLTC-Thialf in 2025, wanneer wij het toernooi weer zullen organiseren op onze club. 

Organisatie bij DLTC-Thialf - van onder meer gezamenlijk (bus-) vervoer - is in handen van Edwin Ruighaver en Jessica Abcouwer. Kosten houden we zoveel mogelijk beperkt maar dit zal mede afhangen van het aantal deelnemers. 

Wie interesse heeft in deelname aan dit unieke vriendschappelijke toernooi kan dit per e-mail laten weten aan Edwin of aan Jessica. 

E-mail bijgaand formulier aan:

[email protected] of aan: [email protected]. Graag voor 1 februari as. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht

KVK-nummer

40321157