Overdracht complex Thialf LTC reeds een feit

02 maart 2021


In de laatste periode is er met name door de technische ploeg, onder aanvoering van onze penningmeester Piet van der Put en Nico Naaktgeboren,veel werk verzet om het complex leeg en bezemschoon op te leveren en dat is gelukt.

De gemeente met ons aanspreekpunt Aldo van Kleef heeft haar uiterste best gedaan om ondanks de moeilijke “vertrek” mededeling ons ter wille te zijn. Bij de overdracht van o.a. de sleutels benadrukte Sybe de goede samenwerking met de gemeente Dordrecht, daarnaast gaf Aldo de complimenten voor het netjes achterlaten en de oplevering. Spoedig zal dan ook het grote elektrische toegangshek naar het sportpark gesloten worden om externen te weren en vandalisme te minimaliseren.

Ook Anti-kraak speelt daarbij een rol. Ja, het tijdperk Thialf LTC zit er nu definitief op! De ziel is uit het complex en is gelukkig nu al gevonden op de Nieuweweg 86. Zo snel kan het ook gaan! We kijken met ontzettend veel blijdschap terug op de periode Amstelwijk, we hebben daar echt genoten.

Nu kijken we weer met veel uitdaging vooruit naar hopelijk wederom een prachtige periode in de geschiedenis, maar dan die van DLTC-Thialf.

Foto vlnr; Onze technische man Nico Naaktgeboren, Aldo van Kleef (Gemeente Dordrecht) en Sybe de Lint (voorzitter). Op deze foto ontbreekt helaas Piet van der Put, die vanwege Covid thuis moest blijven. Wij wensen hem sterkte en beterschap.

Sybe de Lint, voorzitter  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht