Tennis en Padel Competitie Voorjaar 2022

11 december 2021


Beste DLTC-Thialf leden (17+),

Wat doen jullie in april en mei volgend jaar? Wat dacht je van tennis- of padel-competitie spelen? Hierbij speelt een DLTC-Thialf team van minstens 4 deelnemers in een competitie van 4 tot 7 verenigingen in de omgeving Zuid-Zuid-Holland en West-Noord-Brabant.

Er zijn competities voor alle niveaus, dus iedereen kan meedoen. De tenniscompetitie wordt op verschillende weekdagen/dagdelen gespeeld, gemengd of ongemengd, en met verschillende enkel-/dubbel-programma’s.

Het volledige aanbod staat hieronder

Voor padel zijn er een stuk minder soorten competitie, want daar wordt alleen in gemengde teams gespeeld op vrijdag, zaterdag of zondag over 4 wedstrijden, maar wel in verschillende sterkte klassen natuurlijk.

Ik moet uiterlijk begin januari de teams voor de KNLTB voorjaarscompetitie inschrijven, dus het is zaak om nu de teams te vormen en deze bij mij aan te melden.

Dit najaar waren we met 13 teams in de tennis- en met 1 team in de padel-competitie actief. Er werden maar liefst 6 teams kampioen en 3 werden er 2e!  Ik verwacht dat veel van de bestaande teams weer willen uitkomen in het voorjaar. Een aantal hebben zich al spontaan bij mij gemeld. Maar ik wil nadrukkelijk ook andere leden uitnodigen om competitie te gaan spelen. Bij voorkeur vorm je zelf een team, maar als dat niet (volledig) lukt kan ik voor je kijken met welke andere leden een team valt te vormen.

De voorjaarscompetitie wordt op de meeste speeldagen over 7 dagen in April en Mei gespeeld. De speeldata voor tennis kan je hier vinden (voor volwassenen de onderste tabel):

https://www.tennis.nl/media/pygpn15h/data-voorjaarscompetitie-alle-2022-definitief.pdf

Nieuw dit voorjaar is dat op vrijdagavond in kleinere competities wordt gespeeld over 5 vrijdagavonden. Dit was zo’n populaire dag dat de KNLTB nu over 10 weken om de week HD/DD of GD teams laat spelen. Zo kunnen er meer teams op vrijdagavond meedoen. Ook op ons park zaten we aan ons max wat betreft aantal teams en nu kunnen we dus ook meer teams op die avond laten spelen.

Voor padel zijn dit de speeldata:

https://www.nlpadel.nl/media/qt3d0kne/speeldata-padelcompetitie-voorjaar-2022.pdf

Ook hier worden er nu maar 5 wedstrijden gespeeld.

Voor deelname aan de competitie hoeven deelnemers niets aan de club te betalen, maar de club verlangt wel dat de teams er voor zorg dragen dat ze met voldoende mensen op de competitiedagen aantreden om boetes van de KNLTB te voorkomen. Eventuele boetes zullen worden doorberekend. De overige kosten (vervoer naar uitwedstrijden, tennisballen, barkosten) zijn voor de individuele teams.

Ik hoop dat vele van jullie zich gaan aanmelden (liefst voor het eind van het jaar) op onderstaand e-mail adres. Daar kun je ook terecht met jullie vragen.

Edwin Ruighaver [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 613 7169

DLTC-Thialf

Nieuweweg 86
3314 JS Dordrecht

KVK-nummer

40321157